torstai 1. elokuuta 2013

Uusi blogi

Koska urheilu-, terveys- ja hyvinvointi-aiheisten julkaisujen määrä ja lukijakunta niin netissä kuin paperillakin kasvaa, seuraan toki minäkin aikaani. Tosin ensisijaisesti ajattelin lähteä samasta kuin Keittiön ja puutarhan kanssa, eli henkilökohtaisesta päiväkirjasta, kuten viimeksi lähdin henkilökohtaisesta reseptivihkosta.

(Ja tässä kohti Keittiön ja puutarhan lukijoille tiedoksi: blogin toiminta jatkuu edelleen normaaliin malliin, en siis ole vaihtamassa tänne vaan avaamassa rinnakkaista eri aihepiiriin painottuvaa blogia.)

Tarkoitukseni on etsiä hyvinvointia liikunnasta ja ruuasta sekä stressittömämpää arkea, ja kirjoitella ajatuksiani ja huomioitani tällä tiellä. Älkääkä säikähtäkö sanaa arki, en aio kirjoittaa pyykin pesusta enkä työ- tai opiskeluasioista (ainakaan paljoa). Kulttuurintutkijoiden keskuudessa arki ymmärretään usein tilana, joka vastaa ihmisen normaalia elämää, ei siis poikkeustilanteita kuten juhlaa tai kriisiä. Juuri tästä blogissani on kyse, normaalin elämän muokkaamisesta suuntaan, joka edistää henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Ja vielä tämä nimi (pitääkö se aina valita niin että pääsee selittelemään?). Kuten kaikki lapset, olin pienenä aina innoissani uusista leluista. Ja kuten hyvin moni aikuinen (vaikkei välttämättä sitä myönnäkään) en ole kasvanut tästä yli. Aloitin noin vuosi sitten käymään aktiivisesti kuntosalilla, kun työkaveri houkutteli paikkakunnan "hienoimmalle" naisten salille, jonka varustukseen kuuluu mm. sauna, uima-allas ja kattoterassi sekä miellyttävä sisustus ilman hienhajua. Toisin kuin lapsena, tämä innostus on kuitenkin jatkunut tähän saakka, ja jatkuu edelleen, vaikka salissa ei ole enää mitään uutta. Tämä on yksi blogini perusajatuksia: uudesta innostuminen ja siitä syntyvän positiivisen energian kanavoiminen halutuille elämän osa-alueille.

Mutta nyt lopetan ennen kuin alan kuulostaa astrologihörhöltä energiankanavoimispuheineni. Tervetuloa siis uuteen blogiini, juttua tulee pikapuoliin lisää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti